Рейтинг
0.00
голосів: 0

Про блог

Організаційні питання проекту

Адміністратори (1)

Модератори (0)

Модераторів тут не помічено

Читачі (0)

Читачів тут не помічено

Недома буде недоступний 30.03.2012 з 13:00 до 23:00

Наш хостинг анонсував технічні роботи 30.03.2012. Сайт буде недоступний з 13:00 до 23:00. Я наперед вибачаюсь. Як підказує практика роботи з цим хостером процес простою може бути збільшнений до обіду наступного дня.

Недома на конкурсі блогів BUBA

Недома на конкурсі BUBA 2011
І так. Ми попали на конкурс блогів Buba. Для нас початок конкурсу став чуток несподіванкою і вступили ми в нього мабудь чуток пізно. Але, якщо ви вважаєте, що ми достойні уваги то перейдіть будь ласка за цією силкою і віддайти свій голос за нас. Для цього достатньо нажати like, tweet або «мені подобається» на цій сторінці 

Нажаль Недома знов був недоступний

Технічні роботиЯ хочу офіційно подякувати нашому хостінгу 1GB за то, що ми вже вдруге в цьому році недоступні. Добре хоть не так, як минулого разу (2 дня). Незнаю в чому там була проблема і скільки ми були недопні, але з 100 звичних унікальних відвідувачів у нас сьогодні було 11. Якщо до нового року повториться така ситуація то ми будемо міняти хостера.

Технічні роботи на сервері Недома

технічні роботиВчора, наш хостер 1gb.ua потішив нас проблемати на сервері. В результаті сайт піднявся тільки через 10 годин в 23:30. Нажаль поломка припала якраз на час пік. Я получив дуже багато листів, що силки на сайт перестали працювати. А ще лист від автора, який якраз в той час поблікував топік і не встиг зберегти. Надіюсь він блищим часом збереться з натхненням і зробить повторну спробу.

Незнаю чи хостера вина, чи наоборот їм треба подякувати, що вирішили цю проблему. Але в любому випадку я хочу принести свої вибачення користувачам і особливо авторам, які в той час працювали. 







Читати далі

Переїзд

Це повідомлення ні що інше як признак того, що я виправив то, що сам і поламав в п'ятницю вечір. А все почалось з ідеї переїхати на адекватний хостинг. Попередній останнім часом почав подавати ознаки повної неадекватності. Постійні зависання були звичною справою. Потім вони умудрились послати не на той адрес документи. Я вже мовчу про те, що обіцяні можливості на більш дорогому пакеті я так і не отримав.

І так, оскільки цей хостер дає більші можливості це дозволило нам нарешті поставити пакет з Галереєю. Правда там зараз все на російській мові, але думаю до кінця вихідних все поправлю.

В даний час пристосовую сайт до нового місця тому можливі тимчасові проблеми.

Календар

КалендарЯ вже давно хотів розмістити на сайті календар. Якщо навіть хтось пам'ятає, то в заглушці, яка висіла на цьому домені він вже колись був. Але з часом він перестав поновлюватись і я його забрав.
Звісно хотілось щось більш красивіше, а ніж Гугл календар. Тому будемо вважати це тимчасовою версією. З часом я обіцяю добавити більш зручну реалізацію з пошуком і можливістю розділення подій по типу. Але це вже з появою часу і натхнення (або виходом плагіну під цей движок ;) ).



Читати далі

Технічні роботи

Ремонтні роботиЗа цей короткий час сайт не помітно почав набирати оберти. Ми змушені були перевести його на інший тарифний план з метою пришвидшення роботи. І як завжди, в хороших традиціях, сайт впав на декілька годин. Ми приносимо свої вибачення і гарантуємо, що на початку вересня Недома успішно впаде ще один раз :)

Просимо допомоги

Оксани Винницької (м.Дрогобич)Не будьте байдужими!

Діагноз Оксани Винницької (м.Дрогобич) злоякісна пухлина в груді при цукровому діабеті.

Нажаль, інформацію надати повну не взмозі ані про хворобу, ані про паціентку.
Справа в тому, що до недавна все, здавалось, бути налагодженим так як знайшовся спонсор на операцію. Операція проводиться на Філіпінах. В останній момент поступила відмова у повному фінансуванні і на даний момент не вистачає ще близько 2000$. Квиток і домовленість з лікарнею вже є, тому є дуже жорсткі часові рамки. Завтра вобід має бути вже пова сума грошей.

Інформація поступила від подруги хворої жінки буквально щойно. І немає можливості отримати документи про діагноз і домовленість з лікарнею, але все ж покладаємо надії на те, що хтось відкликнеться.
Важливий будь-який навіть найменший вклад. Нехай це буде 10 чи 20 чи 100 чи більше гривень якщо є можливість.



Читати далі
  • 0
  • 03 грудня 2010, 19:50
  • Invy

Замовлення на статті

Збираємо в цьому топіку побажання по статтях. Тематика — активний відпочинок.