Рейтинг
0.00
голосів: 0

Про блог

матеріал на тему виживання

Адміністратори (1)

Модератори (0)

Модераторів тут не помічено

Читачі (0)

Читачів тут не помічено

Комплект для виживання Rocky S2V Survival Grenade


Комплект для виживання Rocky S2V Survival GrenadeАмериканська компанія Rocky S2V випустила набір для виживання. Це оболочка, сплетена з двадцять пяти з половиною метрів міцного шнурка. В середині такого мішечка знаходиться запальничка і роспалка, ніж, два риболовних гачка, два грузика, кусок оловяної фольги (?) і моток дроту, ремкомплект. Це все тримається на карабіні. Нема ніякого лишнього грузу чи оболонки. Все що в ньому знаходиться можна використати. Компанія випускає набір в трьох різних кольорах.

Ціна: $18.99

Мене дивує чому саме цей набір речей, так як це не є саме універсальне наповнення. Плюс розміри не сильно позволяються використовувати його як брілок. Але якщо зважати на те, що тему кінця світу сильно розкрутили то попит в людей «не в темі» буде сильний.


Читати далі

Готуємось до кінця світу або що таке сухий пайок і з чим його їдять

 

Готуємось до кінця світу або що таке сухий пайок і з чим його їдять

Останнім часом тільки  й чути розмови про те, що скоро наступить кінець світу і всі ми помремо. Окремою гілкою дискусій виявилось твердження про те, що кінця як такого не буде, наша планета всього-навсього на декілька днів порине в повну темряву, не будуть працювати електроприбори, не буде діяти електромагнітне поле. Остання версія найбільш вірогідна, на думку більшості жителів нашої планети, через те деякі почали готуватись до цього “свята”, а саме бронювати місця в бункерах і ковчегах, закупатися водою, свічками і провізією. Портал “Невдома” вирішив не обходити стороною таку важливу подію і дати декілька порад нашим читачам, щоб кінець світу не застати зненацька.
 



Читати далі
  • +3
  • 13 грудня 2012, 20:56
  • Aliska