Рейтинг
0.00
голосів: 0

Про блог

Зимно но приємно

Адміністратори (1)

Модератори (0)

Модераторів тут не помічено

Читачі (0)

Читачів тут не помічено

Тімбільдінг на Плаї

ПлайПризнаюсь чесно — не сподівався. Чомусь я очікував, що буде щось таке забите і далеке від сучасного розуміння курорту. Думав, що знову будемо кататись по нечищених трасах, з, стирчащими з під снігу, залишками кущів. Тим більше, сам факт того, що це мала бути корпоративка, психологічно настроювало на зменшення самого процесу катання в сторону побухати. А факт того, що все більше і більше людей просилось, щоб я їх навчив кататись означав, що для мене катання сьогодні не буде взагалі.  

План був простий. Є чотири машини. Виїжджаємо з-під офісу година шоста і далі рухаємось в сторону Орявчика, з розрахунком бути там за дві з половиною години. Їжі, м'яса і того, чого завжди буває мало, закупились завчасно. Хотіли брати кальян, але не вийшло… на жаль. 

Доречі. На виїзді зі Стрия, під мостом троє з чотирьох машин умудрились попастись на той самий пост ДАІ. А головне за те саме порушення.


Читати далі

Штучний сніг

Ізраїльська фірма, яка спеціалізується на опріснення води розробила систему, яка позволяє генерувати штучний сніг дуже хорошої якості навіть при високих температурах. Результат настільки успішний, що планується  деякі гірськолижні курорти не закривати на міжсезоання взагалі. 


 

Веб камери лижних курортів України

веб камери лижних курортів УкраїниОскільки випав перший сніг вирішив обновити список веб-камер лижних курортів України. Нажаль дуже багато курортів досі необзавелись таким простим приспособленням. Інші мають звичку включати камери вже в пік сезону, коли вони мало чим потрібні. 
По ходу часу буду викладувати обновлення.




Читати далі