Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011

Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011Ми змогли і ми задоволенні. Ми заставили себе відкинути всі більш важливі страви і навіть прокинулись раніше. І навіть після того як до початку акції залишалось 10хв, а ми були ще далеко біля податкової це нас не заставило передувати і розвернутись. В результаті емоції перевищили будь які очікування.

І зараз ми сидимо в кафе на прощі Ринок з єдиною думкою — як найшвидше поділитись фотографіями з вами. Так що дивіться і кусайте лікті. Доречі, приїхало 72 дівчини!






Скажу зразу. Ми вважаємо, що якби колона рухалась одною цілою групою то це було б більш ефектно. Думаю організатори подумають про це і може навіть приймуть до уваги.

Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011

Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011

Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011

Всі мої фотографії з "Всельвівськиго Велопараду Дівчат У Сукнях"

Коментарі (7)

RSS згорнути / розгорнути
+
0
Як на мене то задум суперовий. Щоправда не розумію чому реалізовано було власне так як це виглядало. Чомусь я очікувала чогось більшого. Я маю на увазі те що всі дівчата їхали малесенькими групками і їх можна було просто не помітити навіть йдучи по тротуарі. Якби ж вони їхали усі разом це б було видовисько і точно привернуло б максимум уваги. Думаю, що для трафіку в центрі 10 хвилин руху колони не зібрало б надмірної пробки. Цікаво тому чому ж це власне так було, але думаю це швидше питання до організіторів.
Всеодно вони молодці і дівчата, що приїхали теж! Браво. Було на що подивитись ) Надіюсь наступного року учасниць буде вдвічі більше ;)
avatar

Invy

+
+1
Правилами дорожнього руху заборонено їхати в колонах більше 10ти (якщо не помиляюсь) без спеціального супроводу
avatar

DieselDraft

+
+1
Ти правий. Але якщо відстань між групами дозволяє здійснити обгін то можна і без супроводу :) Питання яка відстань саме відстань повинна бути? -відстань в довжину легкового автомобіля?

РУХ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ У КОЛОНАХ

   25.1. На кожному транспортному засобі, що рухається в складі колони, встановлюється розпізнавальний знак "Колона", передбачений підпунктом "є" пункту 30.3, і вмикається ближнє світло фар.
   Розпізнавальний знак може не встановлюватися, якщо колону супроводжують оперативні транспортні засоби з увімкненими червоним, синім і червоним, зеленим або синім і зеленим проблисковими маячками та (або) спеціальними звуковими сигналами.

   25.2. Транспортні засоби повинні рухатися в колоні лише в один ряд якнайближче до правого краю проїзної частини, за винятком випадків, коли вони супроводжуються оперативними транспортними засобами.

   25.3. Швидкість руху колони та дистанція між транспортними засобами встановлюються старшим колони або за режимом руху головної машини відповідно до вимог цих Правил.

   <b>25.4. Колона, що рухається без супроводження оперативними транспортними засобами, повинна бути розділена на групи (<u>не більше п'яти транспортних засобів у кожній</u>), дистанція між якими повинна забезпечувати можливість обгону групи іншими транспортними засобами.</b>

   25.5. У разі зупинки колони на дорозі на всіх транспортних засобах вмикається аварійна сигналізація.

   25.6. Іншим транспортним засобам забороняється займати місце для постійного руху в колоні.
avatar

Invy

+
0
Ну значить тепер знаэмо що по 5 в колоні
avatar

DieselDraft

+
0
Тим не менше відстань не повинна бути такою великою як була. Тобто візуально вони могли виглядати як одна колона з малими відступами. Хіба не так?
avatar

Invy

+
0
так, звісно… але до першого світлофору :)
avatar

DieselDraft

+
0
теж правда. хм
avatar

Invy


коментувати

Ваше имя
Ваш e-mail (будет скрыто и используется только для отправки ответов на ваш комментарий)
Вы — гость, и вам запрещено использовать HTML-теги.
 
Введите цифры и буквы:

Блоги, Велосипеди, Всельвівський Велопарад Дівчат У Сукнях 2011