avatar

Вишкіл у Львові 27-28 вересня

Анонси: Вишкіл у Львові 27-28 вересняЦіна: 2 дні — 125грн, 1 день — 100грн.

Кількість місць обмежена, тому записуйтесь зараз.

Теми: "Загальне екіпірування бійця", "Поводження зі зброєю (на прикладі АК, ПМ) та стрільба зі зброї", "Затримання та рукопашний бій", "Пересування", "Затримання та рукопашний бій", "Засади та розвідка", "Відпрацювання стрільби", "Підривна робота", "Засади та розвідка", "ПМД (перша мед допомога)", "Штурмовий альпінізм", "Робота з штурмовим щитом"

Читати далі →
avatar

Кілька думок тему "Якщо ви загубили"

Піший туризм: Кілька думок тему "якщо ви загубили"Недавно сталась одна неприємність з другом, який має стаж походів по горам. Ну якимось чином не там звернули чи якось інакше але заблудились. Дізнався я по звінку а потім СМС з словами «Ми заблудились. Ми в жопі. Визивай рятувальників».
Він з дружиною пішов на 1 день в гори прогулятись. Наскільки я знаю із собою не взяли ні продуктів, а ні нічого для бивака.  Це наштовхнуло на кілька думок.

Читати далі →
avatar

Продам диски для дог-фрізбі

Oголошення: Blog by DieselDraft: Продам диски для дог-фрізбіМоже хтось памятає, я замовляв диски для дог-фрізбі. Кожного по 1 штукі. Деякі більше. Хотів подивитись і вибрати, які кращі. Зараз я їх розпродаю. Всі крім кількох повністю нові. 4 диска мають відмітини від зубів, але вони не сльно пошкодженні.
 
Допоможу з вибором і можу навчити кидати :)


Читати далі →
avatar

Травневий похід Чорногорським хребтом (Піпіван - Говерла - Ворохта)

Піший туризм: Травневий похід Чорногорським хребтом (Піпіван - Говерла - Ворохта)Незважаючи на втрати в наших рядах ще до походу, паршиву погоду і травми на маршруті я вважаю цей похід успішним. Маршрут класичний: ПіпІван — Несамовите — Говерла — Ворохта, але особисто на ньому ще ніколи не був.



Читати далі →
avatar

Симінар з дог-фрізбі

Піший туризм з собакою: Дог-фрізбіПривіт. На вихідних буду проводити симінар з дог-фрізбі. Буду розповідати, що це за спорт і з чого почати. Дам попробувати зіграти з нашою собакою.  Приходити можна, як з собакою так і без.
Постараюсь відповісти на всі запитання

Подія безплатна
Час проведення:
27 квітня 2014 о 12:00
Місце провдення: Зона вигулу лісопаркова зона вул. Освицька, вул. Скрипника, пустир на вул. Вернадського, 2

Деталі і реєстрація на Собачому Форумі Львова 
avatar

Тренінг по наданню першої медичної допомоги

Анонси: Blog by DieselDraft: Тренінг по наданню першої медичної допомогиУ Львові організовують навчальний тренінг по наданню першої медичної допомоги.
 
30 січня (четвер) о 19.00 у приміщенні актового залу Церкви св.Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5а) відбудеться навчальний тренінг по наданню першої медичної допомоги у випадках:


Читати далі →
avatar

Вкрали ровер Merida extreme 907 у Львові

Велосипеди: Вкрали ровер Merida extreme 907 у ЛьвовіМарка: Merida extreme 907 фікс на синій шосейній рамі із полірованими перами та вилкою і світлими колесами.
Де: у Львові, на перехресті вулиць Любінської та Кондукторської з дворику магазинчику нагло з-під носа вкрали двоколісного, на жаль догнати ногами не зміг (
Коли: 17.01.2014 о 17:45
Мої контакти: Юра, 093-731-08-82, vk.com/id23673866

Читати далі →
avatar

Викрадено ровер GT Karakoram 4.0

Друзі, у мене вкрали ровер! Зрізали з двох товстезних велотросів на велостоянці під Політехом. 
 
Марка: GT Karakoram 4.0, XL, 29-er, сіро-салатовий красень із величезними колесами. 
Де: Львів, парковка перед головним корпусом Політехніки, С. Бандери, 12 
Коли: 16 грудня, близько 17:30-18:00 
Мої контакти: Дмитро Подолянчук, тел. (063) 445-21-63, [email protected], skype: dmy_tro 


Велосипеди: Викрадено ровер GT Karakoram 4.0 



Читати далі →
avatar

Tick Twister

Спорядження: Tick TwisterЗ того часу, як в нас появилась собака нам прийшлось 6 раз знімати кліщі. Пробували витягувати пінцетом, але він постійно вискакував і до того можна було роздавати кліща.
Взяли на пробу таку вот вилочку для кліщів. Приїхали дві штуки різних розмірів. Реально весь час використовували тільки більший.
Якщо порівняти то різниця відчутна зразу. По перше нема невпевненості в руках. А собака будь які сумніви відчуває зразу і починає панікувати. По друге нема тиску на кліща і шанс роздавати його мізерний.

Пробували тільки на поверхневих випадках. Кліщів які залазять дуже глибоко не було, але думаю з тим проблем тоже не повинно бути. 
avatar

Маленький екскурс у дитинство

Звіти: Маленький  екскурс  у  дитинствоНа вихідних  довелось  побувати в  маленькому  польському містечку Криніца.  І  хоч славиться  він як  курорт мінеральних вод,  оцінити  цілющість  яких  не  довелось, та  знайшла  в ньому досить цікавий  музей іграшки. Чесно  кажучи, давно  уже так  не  перехоплювало  подих  від атмосфери та експонатів. В маленькому  залі зібрані іграшкові  експонати  починаючи  з XV-XVI століття  і  закінчуючи радянськими  витворами  іграшкової продукції. Більшістю  експонатів ще  в  дитинстві  бавилась, а про деякі  тільки  мріяла,  бо  змоги  купити  тоді  не  було,  а деякі знаю  лише з розповідей батьків. 
Читати далі →