різні новини 

1 читач, 4 публікації
avatar

Чемпіонату України з Історичного Середньовічного Бою 2013

Новини: Відбувся Чемпіонату України з Історичного Середньовічного БоюЦих вихідних у львові відбувся Чемпіонат України з Історичного Середньовічного Бою. Були учасники з Львова, Києва, Харкова, Дніпропетровська, Запоріжжя, Одеси, Сум, Кіровограда, Хмельницького та Кам’янця-Подільського. Всього нараховувалось 90 учасників. Пять кращих поїдуть в Францію на Битву Націй

У “тріатлоні” переміг Костянтин Наталуха (Суми), 2-е місце Сергій Стеценко (Суми) та 3-є місце – Борис Башкатов (Суми). У номінації “5х5? переміг клуб “Шарухань” (Харків), 2-е місце здобула “Збірна Одеси” та 3-є місце – ДЗХ (Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя).
 
Читати далі →
avatar

Ігор Карабін планує здійснити сходження на Еверест

Новини: Піший туризм: Ігор Карабін планує здійснити сходження на ЕверестІгор Карабін планує зробити сходження на найвищу гору на планеті Еверест (висота 8844,43 метри). Ця подія має відбутись з квітня по червень 2013 року. Присвячується 60-річчю першого сходження на вершину та 100-літтю Пластової Організації, активним (20 років) учасником якої він являється.

Сходження відбудеться в альпійському стилі. Планується не використовувати додаткового спорядження та допомоги шерпів. 
Бютжет поїздки 20 000$. Зараз є 9 000$. Якщо є бажаючі допомогки Ігору фінансово — його сайт, на якому є номер рахунку.

Недома бажає Ігору вдалого сходження 
avatar

Обробка видео с action-камер

Новини: Обробка видео с action-камерНа території фото-відео школи FFSchool проведуть семінар/вебінар на тему обробки відео з action-камер.

Дата: другого лютого (02.02.2013) о 20:00
Місце: на території фотошколи FFSchool або онлайн
Ціна: безплатно
Ведучі: Шулягін Нікіта і Кривошей Юрій
Контакти: (093) 758 61 94  и  (067) 501 47 11 або Twitter
Для участі треба заповнити форму.

Читати далі →
avatar

Україна отримала 10 вихідних в травні

Травневі святаУкраїна як завжди замість того, щоб працювати святкує. Але будь-які недорахунки ми завжди можемо використати на свою користь і махнути в поїздку, що ми доречі і плануємо зробити з друзями.

І так цього року ми будемо мати з 1 по 6 травня и з 9 по 12 травня вихідні

Влада також рекомендує перенести робочі дні з пятниці 3 травня на суботу 12 травня і з пятниці 10 травня на суботу 1 червня.

P.S. Хто на вихідні буде зелений в скайпі — Філіп Кіркоров :)