Вилазка на картинг

картингХотілося б, щоб вилазки на картінги стали традиційними. А для цього необхідно зібратись ще раз =)… що і є впринципі, суттю пропозиції.


Цієї середи (31 серпня) збираємось для змагань на картах в Апексі біля Арсену на Сихові в 20:00.
Розцінки за час катання і враження про попередню вилазку можна переглянути тутка.

Так як минулого разу ми не забрали свої результати, точніше чесно їх провтикали, то цього разу, думаю, переможці будуть справедливо визначені телеметрією Апекса. От.

Було б добре знати скільки нас буде, тому підписуйтесь в коментах хто хоче приєднатись :)


Поправка

в середу картинги будуть працювати до 21:00 тільки, тому час зустрічі поправила на 20:00.
На всяк випадок подаю контактний тел. +38(097)762-97-93 (Олег)

Подія відбулась =)

Дякую всім, хто прийшов. А детальніше, нас було 8 чоловік: August, Lost, Світлана з чоловіком, Микола, Олег, я і моя сестричка, яка, нажаль, так і не наважилась з нами прокататись. Надіюсь, це зміниться наступного разу ;)
З непередбачених моментів була відсутність апаратури для телеметрії на час нашої покатушки. А з передбачуваних — розмір рукавичок які злітали з моїх рук вже після перших кількох хвилин катання. Тому прохання на наступний раз — при можливості, беріть свої рукавички (велосипедні, чи будь-які інші), якщо ж ваша лапка більш габаритних розмірів, то з цим можна не бавитись і взяти, які дають :)

Ок. Що ще...? Ну, так, офіційно дякую хлопчику в жовтому желеті, який мав нагоду цього разу 2 рази мене відтягувати від бордюру і разок бордюр від мене =) А хто казав, що через стінки їздити не можна?!
Це все дійство звичайно було задокументовано, точніше зазнято на відео. Що з того получилось, можна буде побачити за кілька днів, коли ми його зааплоудим (так склалось, що було вже темно і камеру ми позичили, що деяк говорить про те, як часто ми знімаємо відео, і відповідно набуті навики :), тому не судіть строго).
  • +2
  • 29 серпня 2011, 12:33
  • Invy

Коментарі (18)

RSS згорнути / розгорнути
+
0
буду
avatar

DieselDraft

+
0
так, так я теж ))
avatar

Invy

+
0
Я з вами! :)
avatar

j1u4hoctb

+
0
+ Ger писав, що буде
avatar

Invy

+
0
+ Світлана(з +1)
avatar

Invy

+
0
Завдяки Олегу та Юлі я +1 :-D
avatar

Snappy

+
0
буду)
avatar

Lost   Гость

+
0
і я теж.
avatar

August

коментар був видалений

+
0
Оскільки подія вже відбувлась відпишусь перший про враження

Зібрались завжди із запізненням в декілька хвелин. Це однозначно треба виправляти :). Шкода, що деякі люди відмовились. Але це нам ніяк не заважало покататись.

Однозначно. Цього разу я вирішив покатись чуток акуратніше і більше тормозити на поворотах, але здорова конкуренція на трасі змушувати діяти жорстко. Було кілька ударів, думав виженуть з траси.
Результатів нажаль нема, але в себе в групі думаю всі памятають свого лідера.

Хотів ще нагадати, що ского відкритий картдром закриється і буде тільки закритий. Тому треба на тему щоб раз сюди вибратись блищим часом.
avatar

DieselDraft

+
0
Так сталось що це була моя перша вилазка на картинг, і я абсолютно не шкодую що зробив це вчора. Я вибрав якийсь трошки побитий карт, сів в нього і на першому ж крузі влетів в огородження, та ще і так що заблудився в сплетіннях доріжок. Прийшлось вищезгаданому «хлопчику в жовтому желеті») відтягувати мене від бордюра і показувати напрямок куди їхати. Після того все пішло більш-менш без ексцесів. Гострих відчуттів ще додавала темнота. В загальному, адреналін і можливість відчути себе пілотом боліду. Однозначно рекомендую.
avatar

August

+
0
чувак, ти вибрав самий швидкісний карт з усіх, що там були!)
avatar

Lost

+
0
А який номер? :)

Тато жалівся, що в нього карт не тягнув. В мене їхав середньо.
avatar

DieselDraft

+
0
Незнаю, білий і побитий)
avatar

August

+
0
Ага я помітив, що в попередньому заїзді він був досить динамічний)
avatar

August

+
0
чомусь мені завжди здавалося, що воно якось нудніше, але насправді це не так. картинг — реально класна штука! їздив перший раз, тому поки освоював тачку, час майже закінчився. наступного ж разу буду всіх обганяти і таранити (особливо DieselDraft) вже з перших секунд! ось так..)
avatar

Lost

+
0
На рахунок таранення… Коли я проїхала цю коротку серпантинку,і того разу нормально, хтось вирішив виправити це і вїхав в мене зі всієї дурі )) так що я протаранила бордюр… знову. :)
avatar

Invy

+
+1
Я нарешті змонтажував відео з поїздки nedoma.com.ua/blog/reports/83.html
avatar

DieselDraft


коментувати

Ваше имя
Ваш e-mail (будет скрыто и используется только для отправки ответов на ваш комментарий)
Вы — гость, и вам запрещено использовать HTML-теги.
 
Введите цифры и буквы:

Блоги, Анонси, Вилазка на картинг