avatar

Tick Twister

Спорядження: Tick TwisterЗ того часу, як в нас появилась собака нам прийшлось 6 раз знімати кліщі. Пробували витягувати пінцетом, але він постійно вискакував і до того можна було роздавати кліща.
Взяли на пробу таку вот вилочку для кліщів. Приїхали дві штуки різних розмірів. Реально весь час використовували тільки більший.
Якщо порівняти то різниця відчутна зразу. По перше нема невпевненості в руках. А собака будь які сумніви відчуває зразу і починає панікувати. По друге нема тиску на кліща і шанс роздавати його мізерний.

Пробували тільки на поверхневих випадках. Кліщів які залазять дуже глибоко не було, але думаю з тим проблем тоже не повинно бути. 
avatar

Маленький екскурс у дитинство

Звіти: Маленький  екскурс  у  дитинствоНа вихідних  довелось  побувати в  маленькому  польському містечку Криніца.  І  хоч славиться  він як  курорт мінеральних вод,  оцінити  цілющість  яких  не  довелось, та  знайшла  в ньому досить цікавий  музей іграшки. Чесно  кажучи, давно  уже так  не  перехоплювало  подих  від атмосфери та експонатів. В маленькому  залі зібрані іграшкові  експонати  починаючи  з XV-XVI століття  і  закінчуючи радянськими  витворами  іграшкової продукції. Більшістю  експонатів ще  в  дитинстві  бавилась, а про деякі  тільки  мріяла,  бо  змоги  купити  тоді  не  було,  а деякі знаю  лише з розповідей батьків. 
Читати далі →
avatar

Щенки Хаски

Oголошення: Щенки ХаскиДва дуже приспективні щенки Хаски, від хороших батьків шукають нову сімю. Знаходяться вони у Львові.
Тато: INDIANA JONES VENDREDI 13 (импорт: Чехия).
Мама: Snow Nose Asha Arctic Magic Shine
Обоє батьків чудово показують себе на виставках. Мама фотомодель і спортсменка. Щенки мають клеймо і всі документи. Чекають планової прививки. Готові до відлучення.

Контакти:  097-417-18-20 Юля
Читати далі →
avatar

Тент Terra Incognita Tarp 3x4

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3Досить часто виникала потреба мати додаткове укриття для речей або невеликої компанії друзів. До того в нас появилась собака і досить часто треба зробити для нього захист від сонця.  Наш вибір впав на кілька варіантів. Основні конкуренти це Tramp Tent 3x3 і  Terra Incognita Tarp 3x4. 


Читати далі →
avatar

Фотозвіт змагання їздових собак (канікрос)

Звіти: Фотозвіт змагання їздових собак (канікрос)Нажаль наша собака ще не в тому віці, щоб її сильно ганяти. Звичайно була можливість спробувати, та і траса була не складна але наша черга прийде вже наступного разу. Людей було нажаль менше ніж хотілось… получився такий собі забіг для своїх. Але фан він перегляду получили навіть мимо прохожі люди. І це вже через то, що траса змагання проходила про тратуару і пішоходи не сильно переймались обмежувальною лінією.


Читати далі →
avatar

Резинове відро

Спорядження: Резинове відроЯ є щасливим власником такого вот чуда. Його можна скрутити і він не буде займати багато місця. Вага приблизно 100гр. Вміщує 7л води. За весь час тільки 2 рази перевертався в мене і тільки  тому, що хтось зачепив. Нажаль кіпятити в ньому воду не можна, але його основне призначення не в цьому.

Кілька років назад воно коштувало 80грн.

Читати далі →
avatar

Похід по Горганах на День Незалежності

Звіти: Похід по Горганах на День НезалежностіВ традиційни похід на День Незалежності ми вирішили провести з новими людьми. З самого початку планувалось, що це буде легкий похід, розрахований під першачків. Але в результаті тільки 3 людини з 9 йшли перший раз.

Маршрут планувався Бистриця — г. Довбушашка — ( м.Горгани ) — Яремче. Але ще в перший день вибрали не правельну дорогу і змінили маршрут на Бистриця — г.Плоска — п.Столи — п.Блоджив — Буковель. 


Читати далі →
avatar

Фотозвіт польотів на паропланах з Гимби

Звіти: Фотозвіт польотів на паропланах з ГимбиКажуть, що Гимба ідеальне місце для паропланеризму. Їхали перший раз, відчути, а може і сподобається. Великою групою їхати було погано, один пароплан може покатати фізично десь 3-4 людини за день. І то тільки в тому випадку якщо є погода. З погодою нам пощастило. Але на всяк випадок ми їхали на 2 дні, якщо в перший день буде погано то був великий шанс застати на другий день нормальну погоду. 
Шкода тільки, що в день перед виїздом Альона підвернула ногу і вони не поїхали з нами. Буде привід катнутись щераз.
Читати далі →