Недома https://nedoma.com.ua ru [email protected] (https://nedoma.com.ua) [email protected] (https://nedoma.com.ua) https://nedoma.com.ua https://nedoma.com.ua Сплав по річках Ріка і Тиса поблизу м. Хуст https://nedoma.com.ua/blog/rafting/68.html https://nedoma.com.ua/blog/rafting/68.html j1u4hoctb Сплав по річках Ріка і Тиса поблизу м. ХустПерш за все висловлюю подяку клубу Манівці за чудову організацію і атмосферу, зокрема Тарасу (він кагбе шеф там), котрий увесь час травив різні історії і анекдоти під час сплаву. :)

Один із анекдотів, котрий взірвав навколишню тишу сміхом:

Зустрічаються 2 друга:
 — Ну шо? Чув шо ти женився!
 — Но!
 — Вітаю, Вітаю! А дружина файна?
 — Файна! Виглядає як богородиця.
 — Це як? Ану покажи фото!
 — (простягає фотокартку)
 — О МАТІР БОЖА!!! О_О








Читати далі]]>
Thu, 17 May 2012 15:50:24 +0300 карпати сплав рафтінг
Чорні дні для Чорного Черемошу https://nedoma.com.ua/blog/rafting/115.html https://nedoma.com.ua/blog/rafting/115.html DieselDraft Людям притаманно вирішувати свої проблеми за рахунок інших. Цього разу під удар може попасти улюбленець українських туристів річка Чорний Черемош. По суті ми попали на роздоріжжя. З одної сторони Україна потребує більше електроенергії і енергетичної незалежності, з іншої сторони ми реально бачимо майбутню смерть річки із гучним пшиком в кінці.
 
Планується побудувати 39 гідроелектростанцій малої потужності. Наскільки малої? Ну так максимум на 500 кВт. Це спокійно можна порівняти з 5000 лампочками, 250 електроплитами або 555 мікрохвильових печами. Це багато чи мало? Ну звісно якщо помножити на то, що їх буде 39 то в результаті ми маємо щасливе місто, розміром із Львів.



Читати далі]]>
Mon, 19 Dec 2011 11:20:07 +0200 Чорний Черемош ГЕС