Готуємось до кінця світу або що таке сухий пайок і з чим його їдять

8 Responses

  1. mirror_84:

    Пельмені  в  гамериканському пайку  просто вбили наповал:)
    Ще  там  здається  є  меню для  вегетаріанців.
    Щодо  українського пайка, то  він  трошки  менший,  та  «скупіший» на  всяки  вкусняшки. Ще  забула додати до  складу  активоване  вугілля,  яким  у  нас  можна  і воду  очистити  і  вилікуватись від розладу травлення. 

    • Aliska:

      Є така штука, дійсно забула. 
      От же ж як воно, як слов«янам так активоване вугілля, а як американцям то жуйку з проносним ефектом ))

      • mirror_84:

        Так  ото ж) Наших  рятують від,  а  їх навпаки, бо  видать  та  вся  хімія   не  дуже то  й  виходить  природнім  способом:))))

  2. Pinker:

    про російські сухпайки  читав раніше, класна річ, доречі у нас їх купити зовсім не проблема(не знаю точно чи російські чи українські).

  3. DieselDraft:

    Як на мене чуток обємний пакунок. ВАждко взяти таких 5 наприклад.

    Зігдний, стара добра тушонка з нічим не зрівняється 🙂 

    • mirror_84:

      Ну  скажем  так —  дивлячись  куди  йдеш,  на  скільки. Якщо в  пакунку  брати  — то  так, об’ємні,  а  якщо розпатрошити — то не  так  вже  й  багато  місця  займає. Не  набагато більше  ніж  звичайні  консерви.

  4. gdanz:

    Стару добру тушенку зараз не знайдеш, одне українське лайно хіба що повезе знайти білоруську, и то ціна вражає. Тим більше, що жерти сам тушняк тяжко, хочеться різноманиття, а буває, що варити часу нема. А для приготування(розігрівання) сухпая достатньо 5хв. В російскому взагалі повній комплект всього що треба є, сірники, сухе пальне, ложки, вологі серветки, чай, солодке… що ще потрібно певно тільки пляшку кньяку чи віски

    • mirror_84:

      На жаль відсутність  якості  позначається  не  лише  на  одній  тушонці,  а  й  на  усіх  продуктах  харчування,  зокрема  й консервованих. А тут хоч  для  військових  щось по- людськи зробили.

Додати коментар

Увійти за допомогою: 

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *