Звіти з поїздок

4 читачі, 19 публікацій
avatar

Маленький екскурс у дитинство

Звіти: Маленький  екскурс  у  дитинствоНа вихідних  довелось  побувати в  маленькому  польському містечку Криніца.  І  хоч славиться  він як  курорт мінеральних вод,  оцінити  цілющість  яких  не  довелось, та  знайшла  в ньому досить цікавий  музей іграшки. Чесно  кажучи, давно  уже так  не  перехоплювало  подих  від атмосфери та експонатів. В маленькому  залі зібрані іграшкові  експонати  починаючи  з XV-XVI століття  і  закінчуючи радянськими  витворами  іграшкової продукції. Більшістю  експонатів ще  в  дитинстві  бавилась, а про деякі  тільки  мріяла,  бо  змоги  купити  тоді  не  було,  а деякі знаю  лише з розповідей батьків. 
Читати далі →
avatar

Фотозвіт змагання їздових собак (канікрос)

Звіти: Фотозвіт змагання їздових собак (канікрос)Нажаль наша собака ще не в тому віці, щоб її сильно ганяти. Звичайно була можливість спробувати, та і траса була не складна але наша черга прийде вже наступного разу. Людей було нажаль менше ніж хотілось… получився такий собі забіг для своїх. Але фан він перегляду получили навіть мимо прохожі люди. І це вже через то, що траса змагання проходила про тратуару і пішоходи не сильно переймались обмежувальною лінією.


Читати далі →
avatar

Похід по Горганах на День Незалежності

Звіти: Похід по Горганах на День НезалежностіВ традиційни похід на День Незалежності ми вирішили провести з новими людьми. З самого початку планувалось, що це буде легкий похід, розрахований під першачків. Але в результаті тільки 3 людини з 9 йшли перший раз.

Маршрут планувався Бистриця — г. Довбушашка — ( м.Горгани ) — Яремче. Але ще в перший день вибрали не правельну дорогу і змінили маршрут на Бистриця — г.Плоска — п.Столи — п.Блоджив — Буковель. 


Читати далі →
avatar

Фотозвіт польотів на паропланах з Гимби

Звіти: Фотозвіт польотів на паропланах з ГимбиКажуть, що Гимба ідеальне місце для паропланеризму. Їхали перший раз, відчути, а може і сподобається. Великою групою їхати було погано, один пароплан може покатати фізично десь 3-4 людини за день. І то тільки в тому випадку якщо є погода. З погодою нам пощастило. Але на всяк випадок ми їхали на 2 дні, якщо в перший день буде погано то був великий шанс застати на другий день нормальну погоду. 
Шкода тільки, що в день перед виїздом Альона підвернула ногу і вони не поїхали з нами. Буде привід катнутись щераз.
Читати далі →
avatar

Gorgany Race 2013. Звіт команди "Бат'ON"


Звіти: анди Бат'ONСтільки вражень, стільки емоцій, шо навіть не знаю, з чого почати. Напевно, в такому випадку почну спочатку=)
Натрапив недавно на інфу про Горгани рейс, тільки перечитав, шо це таке, зразу зрозумів, шо треба їхати! Два дзвіночки і вже є команда. Реально скажу вам, шо ми навіть не уявляли, куди ми їдем, бо прочитати, то одне, але взяти участь — це просто мегакруто. Тепер я це можу з впевненістю казати.
Команду назвали Бат'ON, чому так, довго пояснювати, тому не буду. Нас було троє…
Читати далі →
avatar

Подорож до о.Гран Канарія: враження, ЧаПи, фотозвіт

Звіти: Подорож до о.Гран Канарія: ЧаПи, фотозвіт
«дивовижна, захоплююча, контрастна, вражаюча, часом виснажлива, та все ж така незабутня подорож»
 
«Gran Canaria — це світ в мініатюрі. Кожен побачить тут частинку світу: хтось Грецію — в затишних білих будиночках і вузеньких вуличках, які в'ються вздовж скель, хтось каньйони Америки — різкі і небезпечні, з чубчиками кактусів то там, то тут, хтось пустелю Африки — дюни з розжареним піском… соснові ліси і ще багато цікавого, вражень не перерахувати… тут все по-іншому і це
захоплює!»



Читати далі →
avatar

Промисловий альпінізм. Перший спуск та підйом

Звіти: Промисловий альпінізм. Перший спуск та  підйомЯ думаю  кожен знає хоч  приблизно, що  таке  промисловий  альпінізм, або  принаймні  уявляє, що  це  і   для  чого  використовується. Для  довідки,  ось  що  каже  інтернет :
Промисловий альпінізм (промальп) — це спеціальна технологія виконання монтажних висотних робіт на будинках і об'єктах, при яких місце висотних робіт досягається за допомогою спуску або підйому по шнурку.

Промисловий альпінізм (промальп) необхідний там, де використання будівельних люльок та автовишок при монтажних і висотних роботах ускладнено, економічно не вигідно або технічно неможливо. Так, що  можете собі  уявити, завдяки  цьому  у  нас  є відремонтовані  вишки  мобільних  телефонів, проводяться  ремонти  фасадів  будинків, кріпляться  рекламні  конструкції  і  т.д  і  т.п, ті  явища цивілізації, до  яких  вже  встигли  звикнути.


Читати далі →
avatar

Пещера Оптимистическая

Звіти: Пещера Оптимистическая Со времени моего  знакомства  и участия  в  экспедиции в пещере  Оптимистической прошло  три года. От той  поездки остались  конечно  самые теплые  и радостные  воспоминания,  потому когда  Олег (Diesel Draft) предложил сьездить  в  пещеры, и  к  тому же узнав  о  возможности экскурсии  в  Оптимистическую ( по  самым  недавним  данным -  протяжностью  около 240 км), речи о том  что б  такое пропустить,  или  выбрать  иные  варианты быть  не могло.

Читати далі →
avatar

Happy Halloween во Львове,или Зомби прыги с 9-ти этажки;)

Как то  так  исторически  сложилось, что Halloween уже лет десять  у  меня  принято  отмечать весело и  на  всю катушку,  так  что б  потом еще долго  вспоминать. Но этот конечно  особо запомнился, благодаря команде «Земля прыжков» , которые организовали роуп-прыги во  Львове, но  не  просто  так,  а   с  дрес-кодом соответственно  празднику, за  что им  огромная  благодарность. Надеемся  встретить их  еще  не  раз в  нашем городе.
Пропустить прыгающих с  9-ти этажки зомби, джокеров,  мумий,  водолазов, кошек и прочей  нечисти мы  не  могли,  потому поприсутствовать,  поддерживать, фотографировать  и участвовать в  этом  празднике   приехали и мы. Так  при  некоторых обстоятельствах времени  у  меня  было очень  в обрез,  разогнатся  с  костюмом  не  могла,  потому ограничилась  полетом  с  НСП, который внес  свою  лепту  в  праздничную  атмосферу своим  оранжевым цветом.
Читати далі →
avatar

Фотозвіт походу на День Незалежності

Воловець - Шипіт. День Незалежності 2012Напів спонтанна поїздка. Планувалось їхати групою в 14 людей, але майже в останній момент вирішили відділитись. білети до Воловця в нас вже були. Йшли чисто по карті, ніхто з нас там раніше ще не був. Чуток заблудились, зато за день прошли то, що я планував за 2 дня. З водою були проблеми чуток, майже всі джерела на карті оказались пересохшими. Зато ягід було аж забагато, більшість продуктів можна було собою не брати.
Читати далі →