сплав-рафтинг

Ра?фтинг — вид екстремального спорту, швидкісний спуск гірською річкою з порогами на надувному човні (рафті), плоту або на байдарці.

0 читачів, 2 публікації
avatar

Сплав по річках Ріка і Тиса поблизу м. Хуст

Сплав по річках Ріка і Тиса поблизу м. ХустПерш за все висловлюю подяку клубу Манівці за чудову організацію і атмосферу, зокрема Тарасу (він кагбе шеф там), котрий увесь час травив різні історії і анекдоти під час сплаву. :)

Один із анекдотів, котрий взірвав навколишню тишу сміхом:

Зустрічаються 2 друга:
 — Ну шо? Чув шо ти женився!
 — Но!
 — Вітаю, Вітаю! А дружина файна?
 — Файна! Виглядає як богородиця.
 — Це як? Ану покажи фото!
 — (простягає фотокартку)
 — О МАТІР БОЖА!!! О_О








Читати далі →
avatar

Чорні дні для Чорного Черемошу

Чорний ЧеремошЛюдям притаманно вирішувати свої проблеми за рахунок інших. Цього разу під удар може попасти улюбленець українських туристів річка Чорний Черемош. По суті ми попали на роздоріжжя. З одної сторони Україна потребує більше електроенергії і енергетичної незалежності, з іншої сторони ми реально бачимо майбутню смерть річки із гучним пшиком в кінці.
 
Планується побудувати 39 гідроелектростанцій малої потужності. Наскільки малої? Ну так максимум на 500 кВт. Це спокійно можна порівняти з 5000 лампочками, 250 електроплитами або 555 мікрохвильових печами. Це багато чи мало? Ну звісно якщо помножити на то, що їх буде 39 то в результаті ми маємо щасливе місто, розміром із Львів.



Читати далі →