avatar

Тент Terra Incognita Tarp 3x4

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3Досить часто виникала потреба мати додаткове укриття для речей або невеликої компанії друзів. До того в нас появилась собака і досить часто треба зробити для нього захист від сонця.  Наш вибір впав на кілька варіантів. Основні конкуренти це Tramp Tent 3x3 і  Terra Incognita Tarp 3x4. 








Разом з тентом йдуть стропи, 13 штук по 3.5м кожен. Кілочків нажаль нема. Можна окремо докупити стійки, але їх вага складає 2.3кг, що зразу відбиває бажання їх носити. 
Зразу сподобалось в Terra Incognita це нормально прошині края. Це саме слабке місце в тенті. Були присутні адекватні люверси, що також є сильною стороною.

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3

По середині тенту є усилене місце під стійку. Дуже легко використовувати підручні матеріали. Зразу сподобалась можливість натягнути тент на стійку і звязати, що дає усилення під час вітру. З протилежної сторони є надійна петля. Нажаль забув сфотографувати.  

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3

Тент пробували розкладати в 2х варіантах. Перший як палатку. Ми використали деревяні кілочки, які вистругали на місці і трекінгові палки.

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3

І другий варіант, як накриття від дощу біля костра. Зразу звертаю увагу, що треба завчасно подумати як буде стікати вода. По перше часто під стоками знаходяться речі або стежки і утворення там болота не бажано. А по друге можуть формуватись басейни з водою, що може призвести до обриву стров в кращому випадку.

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3

Складається він в упаковку 0.91кг і по розміраз не більший за рушник.

Спорядження: Тент Terra Incognita Tarp 3x3

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.