avatar

Поповнення в сім'ї Недома

Піший туризм з собакою: Бордер Коллі ДжазНіколи не думав, що собачий корм буде смакувати мені на рівні з печенням. А почалось все з того, що ми вирішили перед самим весіллям збільшити нашу сім'ю на одного члена. Так що вітайте нового постійного учасника наших поїздок і нових тем — Джаз.
  
Бордер Коллі, посилаючись на Стенлі Корена, вважається самою розумною породою собак. Джазу не виповнилось ще 3х місяців, а ми вже з им активно займаємся і він навіть умудрився сходити з нами в Карпати. Дуже рідкісна порода для нашої країни. У Львові, по всім даним ми єдині. Десь проскакувала замітка, що минулого року їх було 7 на всю країну. Відповідно, щоб отримати таке чудо прийшлось пройти співбесіду і фейс контроль у заводчиків :)
 
Насправді ми спочатку хотіли Хаску. Думали більше 2х років. Але орендована квартира, деструктивний характер, плюс до того багато біганини по особистих справах чуток викликали невпевненість в правильності поступку. Хотіли саме активну собаку через те, що наша тяга до активного життя чуток притухла і нам треба було щось, що могло нас розворушити. Довго уявляли як собака буде нас тягнути на лижах чи велосипеді. 
 
Ми плануємо займатись Аджіліті, Дог фрізбі і готувати собаку до пошукових робіт. Незважаючи на вік ми 4ри рази на день, під час кожнього годування займаємось з собакою дресурою. Намагаємся правельно формувати характер. Надіюсь скоро почати тренувати фізично. Можливо почнемо бігати разом.
 
Як бачите плани великі. Планую почати писати на тему собак-туристів.
 
Фотопідбірка

Піший туризм з собакою: Бордер Коллі Джаз 


Піший туризм з собакою: Бордер Коллі Джаз 


Піший туризм з собакою: Бордер Коллі Джаз
 

3 коментарі

avatar
ну що ж, вітання Джазу у сім"ї Недома)) ви молодці, коли познайомите?
  • Vit
  • 0
avatar
Чекаэмо  Джаза  на  чергову вилазку  Недома:) 
avatar
Так, наступного разу він обовязково вже буде з нами… Якщо це буде не сплав =D
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.