Анонси подій

4 читачі, 20 публікацій
avatar

Вишкіл у Львові 27-28 вересня

Анонси: Вишкіл у Львові 27-28 вересняЦіна: 2 дні — 125грн, 1 день — 100грн.

Кількість місць обмежена, тому записуйтесь зараз.

Теми: "Загальне екіпірування бійця", "Поводження зі зброєю (на прикладі АК, ПМ) та стрільба зі зброї", "Затримання та рукопашний бій", "Пересування", "Затримання та рукопашний бій", "Засади та розвідка", "Відпрацювання стрільби", "Підривна робота", "Засади та розвідка", "ПМД (перша мед допомога)", "Штурмовий альпінізм", "Робота з штурмовим щитом"

Читати далі →
avatar

Тренінг по наданню першої медичної допомоги

Анонси: Blog by DieselDraft: Тренінг по наданню першої медичної допомогиУ Львові організовують навчальний тренінг по наданню першої медичної допомоги.
 
30 січня (четвер) о 19.00 у приміщенні актового залу Церкви св.Володимира і Ольги (вул. Симоненка, 5а) відбудеться навчальний тренінг по наданню першої медичної допомоги у випадках:


Читати далі →
avatar

Подорож до о.Гран Канарія: Анонс

Анонси: Подорож до о.Гран Канарія: АнонсВсім привіт! Отже, що ж це за Гран Канарія і чому ми туди зібралися? Не так давно в мережі з«явилася стаття про лоукост відпочинок на Канарах, суть якої в тому, що за розумні гроші і правильного планування можна відпочити там, де, здавалося б, кругом повинні бути одні товстосуми.

Читати далі →
avatar

Пром Альп у Львові

Анонси: промисловий  альпінізм  у  львовіУ неділю 26.05.2013 р. о 10.00 чекаємо бажаючих  спробувати  свої  сили в  промисловому  альпінізмі на  тракті  глинянському. Безпеку  спуску,  інструктаж  та  гарний  настрій гарантуємо.

Що  потрібно?
— з  собою мати  перчатки та  наколінники
— 20 грн за  спуск
— взяти  щось собі  поїсти
— гарний  настрій


З  усіх  питань звертатись  у  групу  в  ВК vk.com/club53484067

УВАГА!!! В  зв'язку  з  погодніми  умовами в  разі дощу в  намічений  термін — захід переноситься  на 2.06!!!
Та  поки що всеж  надіємось на  краще, тому  шаманим сонячний  погожий  день))
avatar

Зробимо Україну Чистою

Анонси: Зробимо Україну ЧистоюМи не копаємо собі яму, ми присипаємо себе зверху. Ми закриваємо очі і крім словесного невдомовлення нічого не робимо. Виправи це.
20 квітня 2013 року сотні тисяч українців з різних міст зберуться на генеральне прибирання своїх міст. Акція проводиться вже не перший рік і кожного разу ставить нові рекорди по кількості учасників. Більше людей — чистіше місто.

Проект Недома хоче внести свій вклад в чистоту країни. Ми скликаємо людей відкликнутись і приєднатись до нас.

Як долучитись до акції?
Спосіб перший
: подати заявку в нас на сайті по зразку, який знаходиться нижче. Тоді ви приєднюєтесь до нашої групи у Львові. Можливо появляться наші групи в інших містах.
Якщо ви не бажаєте світити свої дані то можете писати мені в приват, Вконтакт, Facebook або на почту.
Спосіб другий: подати заявку тут. В такому випадку ви приєднюєтесь до  групи міста.


Читати далі →
avatar

Черемош-фест

Анонси: Черемош-фест11-12 травня в селі Криворівні вперше пройде фестиваль горянської та туристичної культури Черемош-фест. Приїдуть гурти Перкалаба, Кораллі, Гич-Оркестр, Рура, Дримба да Дзиґа, Гуцули та інші. 


В рамках фестивалю буде поставлено рекорд дримбання на гуцульських дримбах. Всі учасники будуть мати змогу придбати цей інструмент і внести свій вклад в результат. 


Читати далі →
avatar

Рафтинг на Черемоші з Недома

Анонси: Рафтинг на Черемоші з НедомаДата: 27-28 квітня 2013
Місце: Черемош
Ціна:  700 грн при кількості не менша ніж 20 людей
Знижка650 грн — якщо завдаток до 13 квітня
Тривалість: 2 дня
Кількість місць: 20-25 (логічний і фізичний максимум)
Транфер: орендований автобус з Львова 

Читати далі →
avatar

Покатушки Недома в печеру Оптимістична

Анонси: Покатушки Недома в печеру ОптимістичнаДоброго ранку. Я щойно узгодив дату поїздки в Оптимістичну з провідниками. Залишилось зібрати список людей і купити білети. Інформація і реєстрація нижче:

Дата: 2 лютого (змінено)
Місце: Печера Оптимістична
Кількість учасників: 10-20
Маршрут: обговорюється (є 3 варіанти: 12 годин, 8 годин і 6 годин)
Ціна: розраховується (приблизно 300 грн з усім)
Термін: до 21го січня треба заявити участь і принести завдаток

Вся інформація внизу:


Читати далі →
avatar

Рафтінг

РафтінгНа дворі потепліло і в горах вже давно почав топитись сніг. А це означає, що сезон рафтингу вже почався. Є пропозиція зібратись в другі вихідні травня (12-13 травня 2012 року) на Черемоші з дводенним сплавом. Шашлик і гітара йдуть в комплекті :)

Ціна будується як завжди від кількості учасників і ваших апетитів. В ціну буде включений трансфер, харчування, оренда катамаранів і захисного спорядження. Також можна буде домовитись за оренду палаток і спальників. Приблизна ціна поїздки 600грн. Цифра може мінятись як в плюс так і в мінус. Завдаток становить 300грн. Це зменшує бажання відмовитись в останній момент і підставити решти учасників.


Підписатись на поїздку можна тут в коментарях або зв'язавшись зі мною напряму по телефону чи скайпу. Перший варіант кращий, тому що дуже часто задають ті самі питання і мені доводиться повторювати те саме. Мої контактні дані є тут. Всі обновлення буду писати в цій темі, тому заходьте час-від-часу.

Далі буде приблизно 2-3 тижні обговорень, де ми вирішимо що брати і які послуги замовляти. Можна організувати наприклад один день сплаву і потім похід в гори.


Читати далі →