avatar

Відступ групи з хвостом

Страйкбол: Відхід групи з хвостомНа моїй практиці я бачив тільки один випадок коли група відходила. Страйкболісти на відміну від солдат не так сильно бережуть своє життя і готові битись до кінця, навіть якщо в даному конфлікті нема смислу. Як правильно відходити? Наступаючий має більшу перевагу перед відступаючим вже виходячи з того, що вони відступають. А якщо порахувати, що відступаючі стоїть спиною до противника їх шанси ще зменшуються. 
 




Правильним рішенням в такому випадку буде залишити людину в “секреті”, яка зможе затримати групу. За цей час ядро групи або відійде на недосяжну відстань або займе більш вигідну позицію для захисту. В багатьох фільмах ми бачили сміливих солдат, які до посліднього прикривають своїх, вистрілюють всі патрони і тільки тоді героїчно підриваються на своїй гранаті. Ось так робити не треба.
 
Наша задача відкрити вогонь в сторону противника і швидко відійти. При цьому не обов'язково когось вбивати і можна сміливо забити на прицілювання. Противник коли почує постріли в свою сторону в першу чергу буде намагатись сховатись. Потім він буде пробувати зрозуміти звідки стріляли. І вже після цього з підірваним духом обережно почне рухати в перед. На цей час вас давно вже не повинно буди на цьому місці. Якщо це виконати ідеально то противник ще довго буде штурмувати з гранатами точку де ви декілька хвилин назад сиділи.
 
Противник не знає скільки людей зараз попереду і скільки їх чекає в засаді. Швидкість противника зменшиться в рази. Якщо ви знаходить на добре проглядній території, де важко відбігти і непомітно сховатись то можна використовувати напарника. Цим самим ми формуємо дальню і ближню засаду і періодично міняємось. 
 
Зверніть увагу, що якщо у вас є важкий рюкзак чи якась ноша то ваша швидкість значно впаде. Речі можна лишити на лінії вашого відступу і підхопити під час відступу. Або ж можна віддати їх ядру групи, що в принципі є ідеальним.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.